The Dutch Offroad Foundation
┬┤Join the Extreme┬┤
Home
Wat is NK 4x4 Challenge?
Deelnemers info
Officials info
foto/Video pagina
Fotogallerij
Deelnemers info

Beste Challenge deelnemer,

Als u deelnemer bent van de NK 4x4 Challenge, kunt u zich hier als equipe inschrijven voor het seizoen van 2012. Voordat u mee kan doen aan het Nederlands Kampioenschap 4x4 Challenge dient u een in het bezit te zijn van een Trial & Challenge registratiebewijs. U kunt ook met een daglicentie meedoen, deze kunt u bij de inschrijving van de wedstrijd regelen. Het is echter goedkoper om in het bezit te zijn van een KNAF-licentie als u aan meerdere wedstrijden wilt deelnemen. De inschrijving is momenteel geopend!. Wilt u ook mee doen aan het Nederlands Kampioenschap 4x4 Challenge? Stuur dan dit inschrijfformulier via de mail naar nico@dutchoffroad.nl

Met dit formulier kunt u zich inschrijven voor het Nederlands Kampioenschap 4x4 Challenge georganiseerd door de Dutch Offroad Foundation. U dient dit formulier elke keer op te sturen als u wilt meedoen aan een wedstrijd. Voorafgaand aan het seizoen dient u eenmalig het bedrag van € 35,- (administratie kosten) te voldoen.
Als organisatie zien wij graag dat u het inschrijvinggeld a
125,00 per wedstrijddag overmaakt op rekeningnummer: 46.96.51.725 t.n.v. DOF te Maartensdijk onder vermelding van rijders naam en wedstrijdplaats. (Axel, Bertrix, Koningsbosch,Echt, Veldhoven)Bij een contante betaling voorafgaand aan de wedstrijd dient u rekening te houden met € 15,- administratiekosten.

 
De wedstrijden om het Nederlands Kampioenschap 4x4 Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door :
                          

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste sponsor of adverteerder,

De Dutch Offroad Foundation biedt u de mogelijkheid om op een sportieve commerciele wijze uw bedrijf en producten te presenteren. Tijdens de ‘challenge’ wedstrijden zorgt het team van D.O.F ervoor dat de equipes mechanisch, technisch en op teamwork het beste uit zichzelf moeten halen. Doordat D.O.F de lat zodanig heeft neergelegd dat iedereen met een geprepareerde auto mee kan rijden, zien wij dat de sport zich snel ontwikkelt en steeds populairder aan het worden is. Tijdens deze evenementen komen geïnteresseerde vanuit heel Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk kijken naar de elite van het off-road “Challenge” in Nederland.

Het aantal hits,unieke URL's neemt per maand toe en daar kunt u als bedrijf van profiteren.

Bent u op zoek naar een nieuwe commerciele challenge? Het NK 4x4 Challenge biedt u de kans. Meer weten? Mail even naar info@dutchoffroad.nl